Vakkundig en flexibel

Een zorgeloze bouw, van ontwerp tot realisatie. Als echte professionals in ons vakgebied kunnen we het hele traject verzorgen. Op basis van goede, duidelijke en schriftelijk vastgestelde afspraken vooraf en een persoonlijke tussentijdse rapportage. Iedere opdracht, elk project heeft z'n eigen aanspreekpunt, zodat het contact met onze opdrachtgever snel en soepel verloopt. Dat stelt ons bovendien in staat om flexibel te reageren op onvoorziene situaties of aangepaste wensen.

Als bouwbedrijf nemen we onze verantwoordelijkheid en kennen we onze grenzen. Binnen deze kaders leveren we een perfect stukje werk, of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, woningaanpassing, onderhoud of renovatie. De opdrachten van particulieren, bedrijfsleven en de overheid zijn bij ons in goede handen.

Nijsten Bouwbedrijf BV richt zich op de kernactiviteiten nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Er wordt samengewerkt met een aantal gerenommeerde architectenbureau's en onderaannemers. Op basis van door de opdrachtgever aangeleverde ontwerpen wordt de bouw exact volgens wensen en eisen gerealiseerd. Alle uit te voeren werkzaamheden worden nauwkeurig omschreven en bij akkoord wordt er een aannemingscontract opgesteld. Hierin staan ondermeer vermeld de aanneemsom en de data van aanvang en oplevering. Niets wordt aan het toeval overgelaten en doen zich tussentijds wijzigingen voor dan worden deze met de opdrachtgever besproken. Een goede communicatie is tenslotte de basis voor een optimaal eindresultaat.

Nijsten BouwBedrijf

Wij helpen u natuurlijk graag.