Meer dan 60 jaar ervaring!

Nijsten Bouwbedrijf BV Geleen is een echt familiebedrijf. Het werd opgericht in 1958 door de naamgever J.W. Nijsten, die als onderaannemer metselwerken uitvoerde in opdracht van derden. Met als uitvalsbasis de eigen woning, waarin ook het kantoor gevestigd was en een oude schuur als magazijn diende, voerde hij de werkzaamheden uit in de regio rond Geleen. Het eenmansbedrijf vestigde in de loop der jaren zijn naam en groeide niet alleen qua opdrachten maar ook in het aantal medewerkers.

In 1983 werd de opslagruimte aan de Tunnelstraat in Geleen door onteigening van de grond noodgedwongen verplaatst naar een onderkomen in Puth-Schinnen. In 1996 echter, werden opslag- en kantoorruimte weer verenigd in een nieuw bedrijfspand aan de Tomeikerweg, op het Industrieterrein Krawinkel in Geleen. Inmiddels zijn drie generaties Nijsten werkzaam in het bedrijf, waaronder twee zoons en een kleinzoon. Willie Nijsten nam in 1990 het bedrijf over van zijn vader.

Inmiddels bestaat Nijsten Bouwbedrijf BV ruim 60 jaar. En nog steeds zijn betrouwbaarheid, vakmanschap en flexibiliteit aspecten die hoog scoren. Een bedrijf dus, waarop u letterlijk en figuurlijk kunt bouwen.

Nijsten BouwBedrijf

Wij helpen u natuurlijk graag.