Veelzijdig familiebedrijf

Nijsten Bouwbedrijf heeft al ruim 60 jaar expertise in verbouw-, renovatie-, uitbreidings-, nieuwbouw- en onderhoudsprojecten. Een zorgeloze bouw, van ontwerp tot realisatie. Als echte professionals in ons vakgebied kunnen we het hele traject verzorgen.

Verbouw
Een verbouwing van bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand heeft natuurlijk tijdelijk een grote impact op het dagelijks functioneren. Met Nijsten Bouwbedrijf BV is een verbouwing in goede handen. Vanwege onze flexibiliteit, vakkennis en handelingssnelheid wordt alles keurig verzorgd. Wij zijn aangesloten bij het BouwGarant keurmerk. Dit geeft al aan dat onze werkzaamheden als kwalitatief beoordeeld worden.

Renovatie

Ook voor renovaties kunt u bij Nijsten Bouwbedrijf BV terecht. Vanwege onze jarenlange vakkennis zijn wij bekend met constructies uit alle tijden. Wij zorgen ervoor dat het monumentale pand oude glorietijden zal herbeleven.

Onderhoud
Natuurlijk is het belangrijk dat gebouwen goed worden onderhouden. Door dit periodiek te doen voorkomt u bouwkundige problemen. Nijsten Bouwbedrijf BV kan u bij dit onderhoud ondersteunen.

Uitbreiding
Bent u toe aan een uitbreiding van uw woning of bedrijfspand? Samen met Nijsten Bouwbedrijf BV worden uw wensen gerealiseerd. Door gebruik te maken van moderne bouwtechnieken, materialen en gereedschappen is geen enkele uitbreiding ons te groot. De aanbouw zal naadloos aansluiten op het huidige gebouw, wat zal resulteren voor één uniform geheel.

Nieuwbouw
Voor nieuwbouw bent u bij Nijsten Bouwbedrijf BV aan het goede adres. Door onze jarenlange ervaring in combinatie met specifieke vakkennis en het gebruik van de juiste materialen, verzorgen wij uw nieuwbouwproject van A tot Z. Zowel woning- als utiliteitsbouw is voor ons bekend terrein. Door een goede communicatie en het inspelen op eisen en wensen leggen wij de basis voor een kwalitatief eindresultaat. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Wij helpen u natuurlijk graag.